Vraag een gratis ontwerp aan

Als je in dit formulier je gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voordat we van start kunnen gaan met ontwerpen hebben we namelijk nog een aantal gegevens van jou nodig. Denk aan je logo, je voor- en achternaam, functietitel etc. etc. We sturen je een handig stappenplan per mail toe. Komt meer dan goed! 

Onze diensten in vogelvlucht

Websites

Een website die potentiële klanten aantrekt, vasthoudt & omzet in betalende klanten. Omdat ieder bedrijf een geweldige website nodig heeft. Niet alleen visueel, maar ook als het gaat om functionaliteiten & met behulp van de juiste koppelingen.

Webshops

Webshops die álles meten & het verschil maken. Volledig afgestemd op jouw doelgroep. Conversiegericht & gefocust op het vergroten van de gemiddelde waarde per bestelling. In een notendop: alles om jouw omzet te vergroten.

Online marketing

Advertentiecampagnes gericht op het vinden van bezoekers die geneigd zijn jouw product of dienst af te nemen. Van zoekmachine marketing (SEO en SEA) tot social media marketing. Bereik de juiste mensen die jouw omzet vergroten.

Dit zeggen onze klanten:

Vrij snel na de start van Stadsjuwelen hebben wij Koopmans & De Bruijn gevraagd om ons te assisteren bij het bekend maken en verkopen van onze sieraden via onze website en social media zoals Instagram en Facebook. En tot onze hele grote tevredenheid kregen wij veel meer dan alleen maar expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie! Justin en Rick zijn twee toffe gasten met verstand van Google optimalisatie, vormgeving én websitebouw. Zij denken mee met de klant en zijn niet bang om tegengas te geven als dat nodig is. Kortom: wij kijken uit naar een zeer langdurige samenwerking!

Mandy Van ‘t Sant
www.stadsjuwelen.nl

Ik kwam een aantal maanden geleden bij deze heren terecht. Na een goed gesprek te hebben gehad had ik keuze tussen deze heren en een aantal andere social media bedrijven. Ik koos voor hen, omdat zij voor mij gevoel kennis van zaken hebben en met de juiste ideeën hadden voor ons bedrijf. Ik heb hierdoor geen omkijken naar social media, zij ontzorgen mij volledig hierin. Verder kwam ik tijdens het gesprek erachter dat het bij Koopmans en De Bruijn echt gaat om resultaten. Veel bureaus komen met abnormaal hoge tarieven zonder een duidelijke plan van aanpak, Koopmans en de Bruijn niet.

Dus: op zoek naar een bureau die goed met je meedenkt, flexibel is en voor resultaat gaat? Vraag vandaag een vrijblijvend gesprek met hen aan!

Angelo van der Heiden
www.thuis-totaal.nl

Online marketing bureau Koopmans & De Bruijn

Onderscheidend in:

Persoonlijke aanpak

Wij vinden het belangrijk om jou en je bedrijf of product(en) écht te leren kennen. Zo ontstaat er bij ons een goed beeld van jouw wensen en behoeften en niet geheel onbelangrijk: de doelgroep. Op deze manier zitten we vanaf het begin van het project op één lijn, waardoor we op een consistente manier voor je aan de slag kunnen. Daarnaast delen we iedere (belangrijke) beslissing die we nemen met je.

Maatwerk

We vinden het fantastisch om met je mee te denken over jouw nieuwe website of online marketing campagne. Maar, uiteindelijk ben jij degene die bepaalt hoe jouw nieuwe website eruit komt te zien of hoe het marketingbudget besteed wordt. Kortom: Koopmans & De Bruijn je website laten maken zorgt ervoor dat jouw website precies wordt zoals jij wilt. Wat wil je nog meer?

Snelle schakelaars

De huidige online marketing wereld verandert heel snel. Iets wat vandaag heel goed werkt, kan er morgen juist voor zorgen dat potentiële klanten je website verlaten. Wij snappen dan ook als geen ander dat sommige dingen liever vandaag dan morgen moeten worden opgepakt. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is ons een belletje geven of een e-mail sturen met de gewenste wijzigingen.

Uitgelichte blog

WordPress onderhoud

Een onderdeel van ons veelomvattende servicecontract, dat €50,- per maand kost. Naast dat jouw website dan op onze server staat, dagelijks geback-upt en elke maand geüpdatet wordt, zitten daar nog meer voordelen aan.

WordPress onderhoud

Een onderdeel van ons veelomvattende servicecontract, dat €50,- per maand kost. Naast dat jouw website dan op onze server staat, dagelijks geback-upt en elke maand geüpdatet wordt, zitten daar nog meer voordelen aan.