Online marketing

Marketing at its best

Social media marketing

Adverteren op Facebook en Instagram

Of jouw bedrijf zich nou richt op de B2C of de B2B-markt: jouw klanten gebruiken deze socialmediakanalen. Dat staat vast. Hoe je ze het best kunt bereiken is de vraag en daar helpen wij je graag bij! De belangrijkste kwaliteiten die bij succesvolle social media advertenties komen kijken zijn geduld en doorzettingsvermogen.

Het draait bij adverteren op Facebook namelijk om testen, testen en nog eens testen. Vanaf het eerste moment draait het om het verzamelen van data om de prestaties van de advertenties voortdurend te verbeteren. We onderzoeken jouw doelgroep en verzamelen belangrijke demografische succesfactoren, waarmee we de succesvolste advertenties effectief en doeltreffend kunnen opschalen.

Zoekmachine marketing

Wij combineren de juiste tools voor jouw succes

Wat heb je aan social media marketing als er geen meetbare resultaten zijn? Niks. Het succes van social media advertenties gaat schuil achter het verzamelen van data. Heel veel data. Want: door te meten welke personen, met welke specifieke demografische gegevens en/of aanvullende interesses tot jouw doelgroep behoren weten we precies welke personen we met behulp van advertenties moeten aanspreken om jouw omzet te vergroten. Tijdens dit proces maken we meerdere advertenties die we inzetten om te testen welke advertenties het best presteren. Dit proces blijven we herhalen tot we, hopelijk, alleen maar winnende advertenties hebben en we zoveel mogelijk potentiële kopers via social media naar jouw website doorsturen. Om alle acties die gebruikers op jouw website uitvoeren inzichtelijk te maken integreren we Google Tag Manager, waarmee we vrijwel alles kunnen meten. Hierdoor kunnen we gedurende het hele proces testen, meten, data verzamelen en deze data zo effectief mogelijk benutten.

Projecten & cases

Dit zeggen onze klanten:

Vrij snel na de start van Stadsjuwelen hebben wij Koopmans & De Bruijn gevraagd om ons te assisteren bij het bekend maken en verkopen van onze sieraden via onze website en social media zoals Instagram en Facebook. En tot onze hele grote tevredenheid kregen wij veel meer dan alleen maar expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie! Justin en Rick zijn twee toffe gasten met verstand van Google optimalisatie, vormgeving én websitebouw. Zij denken mee met de klant en zijn niet bang om tegengas te geven als dat nodig is. Kortom: wij kijken uit naar een zeer langdurige samenwerking!

Mandy Van ‘t Sant
www.stadsjuwelen.nl

Ik kwam een aantal maanden geleden bij deze heren terecht. Na een goed gesprek te hebben gehad had ik keuze tussen deze heren en een aantal andere social media bedrijven. Ik koos voor hen, omdat zij voor mij gevoel kennis van zaken hebben en met de juiste ideeën hadden voor ons bedrijf. Ik heb hierdoor geen omkijken naar social media, zij ontzorgen mij volledig hierin. Verder kwam ik tijdens het gesprek erachter dat het bij Koopmans en De Bruijn echt gaat om resultaten. Veel bureaus komen met abnormaal hoge tarieven zonder een duidelijke plan van aanpak, Koopmans en de Bruijn niet.

Dus: op zoek naar een bureau die goed met je meedenkt, flexibel is en voor resultaat gaat? Vraag vandaag een vrijblijvend gesprek met hen aan!

Angelo van der Heijden
www.thuis-totaal.nl

Direct contact

Heb je een spoedvraag? Dan mag je ons ook gewoon direct bellen hoor! Wij zijn dagelijks keihard aan het werk aan de prachtige projecten van onze klanten, waardoor wij wel willen vragen om het contactformulier in te vullen als je het vermoeden hebt dat het een lang gesprek zou kunnen worden. Dan plannen we gewoon een belafspraak in voor een moment dat het wel uitkomt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werkzaamheden

Marketing boosters

Extra diensten