Zoekmachine marketing

Bereik een grotere doelgroep en vergroot je omzet

SEO & SEA

Meer (gratis) bezoekers dankzij zoekmachine optimalisatie

Welk product of dienst jouw bedrijf ook aanbiedt, er zijn vrijwel altijd mensen via Google naar op zoek. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines focussen we ons op ‘gratis’ bezoekers op de lange termijn. Hoe hoger jouw website te vinden is in de zoekresultaten, hoe groter de kans dat bezoekers jouw website uitkiezen en uiteindelijk een betalende klant voor jouw bedrijf worden.

SEA: meer potentiële klanten en omzet op de korte termijn

Zoekmachine adverteren (SEA) focust zich op succes op de korte termijn. Bezoekers worden door middel van advertenties op Google, YouTube en/of in het Display Network naar jouw website gestuurd. Met conversiegerichte landingspagina’s zetten wij deze bezoekers om in betalende klanten. Bezoekers die niet direct converteren kunnen we met behulp van retargeting opnieuw benaderen met advertenties en/of acties.

Hoe werkt het?

Krijg inzicht in (het gedrag van) jouw doelgroep

Om zoekmachine marketing met succes toe te kunnen passen is het heel erg belangrijk om inzicht te krijgen in jouw doelgroep en hoe jouw doelgroep zich gedraagt ten opzichte van jouw advertenties, website en eventuele landingspagina’s. Soms heeft het simpelweg gewoon geen nut om te adverteren op dure zoekwoorden waar de concurrentie hoog op is. Door de content op jouw website te clusteren en te richten op meerdere (long tail) zoekwoorden vergroten we de kans dat Google jouw website als een ware kennisbank gaat zien en enorm relevant vindt. Hierdoor zal het uiteindelijk makkelijker worden om jouw website alsnog bovenaan de zoekresultaten te krijgen met de dure zoekwoorden met een hoge concurrentie. Ook adverteren op deze zoekwoorden wordt dan steeds een beetje goedkoper, omdat Google relevante websites beloond door voorrang te geven in de veilingen. Omdat Google niets liever wil dan een fijne ervaring voor de eindgebruiker.

Daarom Koopmans & De Bruijn

We vinden de mensen die op zoek zijn naar jou

Hoe je het ook wendt of keert: Google kan jouw website maken of breken. Het is dan ook van essentieel belang dat jouw website voldoet aan de eisen van meneer Google. Hoe meer bezoekers jouw website aanklikken in de zoekresultaten en hoe langer zij vervolgens op jouw website blijven, hoe relevanter jouw website is volgens de zoekmachinegigant. Wij bedenken de te hanteren strategie op het gebied van zoekmachine optimalisatie en/of zoekmachine adverteren. We onderzoeken hoe jouw doelgroep op zoek is naar jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jouw website zichtbaar is voor deze mensen. Door slim met verschillende zoekwoorden te spelen en ontzettend veel waardevolle informatie geclusterd aan te bieden. Op conversiegerichte landingspagina’s die bezoekers overhalen om een betalende klant te worden voor jouw bedrijf.

Projecten & cases

Dit zeggen onze klanten:

Vrij snel na de start van Stadsjuwelen hebben wij Koopmans & De Bruijn gevraagd om ons te assisteren bij het bekend maken en verkopen van onze sieraden via onze website en social media zoals Instagram en Facebook. En tot onze hele grote tevredenheid kregen wij veel meer dan alleen maar expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie! Justin en Rick zijn twee toffe gasten met verstand van Google optimalisatie, vormgeving én websitebouw. Zij denken mee met de klant en zijn niet bang om tegengas te geven als dat nodig is. Kortom: wij kijken uit naar een zeer langdurige samenwerking!

Mandy Van ‘t Sant
www.stadsjuwelen.nl

Ik kwam een aantal maanden geleden bij deze heren terecht. Na een goed gesprek te hebben gehad had ik keuze tussen deze heren en een aantal andere social media bedrijven. Ik koos voor hen, omdat zij voor mij gevoel kennis van zaken hebben en met de juiste ideeën hadden voor ons bedrijf. Ik heb hierdoor geen omkijken naar social media, zij ontzorgen mij volledig hierin. Verder kwam ik tijdens het gesprek erachter dat het bij Koopmans en De Bruijn echt gaat om resultaten. Veel bureaus komen met abnormaal hoge tarieven zonder een duidelijke plan van aanpak, Koopmans en de Bruijn niet.

Dus: op zoek naar een bureau die goed met je meedenkt, flexibel is en voor resultaat gaat? Vraag vandaag een vrijblijvend gesprek met hen aan!

Angelo van der Heiden
www.thuis-totaal.nl

Direct contact

Heb je een spoedvraag? Dan mag je ons ook gewoon direct bellen hoor! Wij zijn dagelijks keihard aan het werk aan de prachtige projecten van onze klanten, waardoor wij wel willen vragen om het contactformulier in te vullen als je het vermoeden hebt dat het een lang gesprek zou kunnen worden. Dan plannen we gewoon een belafspraak in voor een moment dat het wel uitkomt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werkzaamheden

Marketing boosters

Extra diensten