Webshop laten maken

Alles op alles voor een hogere omzet

Voordelen & nadelen

Voordelen van een webshop

Een webshop maakt het mogelijk dat jouw klanten 24/7 een product van jou kunnen afnemen. Het is daarom van belang dat jouw webshop conversiegericht, ijzersterk en waterdicht is. Jouw webshop moet potentiële klanten overtuigen om producten van jou af te nemen en er alles aan doen om de gemiddelde waarde per bestelling te vergroten.

Nadelen van een webshop

Het beheren en onderhouden van een webshop is vrij onderhoudsintensief. Aan de ene kant moet de webshop aan de achterkant voortdurend gemonitord en geüpdatet worden. Aan de andere kant moeten de bestellingen worden verzorgd en eventuele vragen van (potentiële) klanten worden beantwoord. Goed onderhoud is essentieel voor het al dan niet slagen van jouw webshop.

Onze diensten & tools

Jouw webshop als converterend meetmonster

Data verzamelen is een absolute must voor een webshop. Daarom integreren wij Google Tag Manager op jouw website, waarmee we – in combinatie met Facebook Pixel – letterlijk kunnen meten welke personen via welke advertenties op jouw website terecht komen, welke pagina’s zij bezoeken en welke acties zij uitvoeren. Aan de hand van deze data kunnen we een sterke doelgroep bepaling maken, waarmee we zowel op social media als op Google verschillende advertentiecampagnes kunnen maken. Advertentiecampagnes waarbij we voortdurend op zoek zijn naar de winnende advertenties: degenen die het meest opleveren tegen de laagste kosten. Tot slot bedenken we een strategie om via e-mailmarketing bezoekers naar de webshop te sturen. Die we volledig vanaf nul ontwerpen en bouwen met behulp van WordPress, Divi en WooCommerce. De juiste tools om jouw webshop winstgevend te maken.

Stappenplan & werkwijze

Strategie & Planning

In deze fase zijn we benieuwd naar jouw ideeën en wensen voor de nieuwe webshop. Deze informatie helpt ons in de ontwerpfase en zorgt ervoor dat we een concreet plan kunnen maken. Ons doel is altijd om jouw nieuwe webshop zo snel mogelijk te realiseren.

Ontwerp & Ontwikkeling

Waar nodig zorgen we eerst dat de huisstijl opgefrist wordt. Jouw ideeën en wensen zetten we vervolgens in om een volledig unieke webshop te ontwerpen en te bouwen. Wij houden van snel schakelen, dus korte lijntjes zijn fijn om in deze fase grote stappen te zetten.

Testen & Bugfixing

In deze fase doorlopen wij je hele webshop als klant, door alle knoppen, links en formulieren te testen en een testbestelling te plaatsen. Hoe groter en gecompliceerder een webshop is, hoe groter de kans dat er tijdens het bouwen wat foutjes ingeslopen zijn. Dat hoort erbij.

Opleveren & Live gaan

Als jij helemaal tevreden bent met hoe de webshop eruitziet en functioneert kunnen we live gaan! We verhuizen je domeinnaam naar onze hosting en migreren daar vervolgens het nieuwe ontwerp naartoe. En dan kunnen we van start met de nieuwe strategie en webshop!

Optimalisatie & Onderhoud*

Het bereik van een webshop kan flink groeien als deze steeds meer bezoekers naar zich toetrekt. Het is dan ook heel belangrijk dat de software – denk aan WordPress en WooCommerce – en overige plug-ins van jouw webshop up-to-date zijn. Een verouderde webshop die niet goed functioneert schrikt mensen af, net zoals een webshop die heel erg langzaam is of geen veilige/erkende betaalmethoden aanbiedt. Naast dat wij jouw webshop maandelijks updaten, voeren wij ook andere benodigde onderhoudswerkzaamheden uit. Alles op alles om jouw webshop optimaal te laten draaien en ervoor te zorgen dat bezoekers jouw webshop als fijn ervaren en de behoefte voelen om nog een keer terug te komen en last but not least: geld uit te geven. Ons maandelijkse onderhoudscontract bestaat daarnaast onder anderen uit één uur vrij te besteden werk aan de webshop per maand, denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van nieuwe producten.

Daarom Koopmans & De Bruijn

De kracht van &

Een webshop die er alleen maar mooi uitziet of alleen maar goed functioneert zal nooit zo winstgevend worden als jij voor ogen hebt. Daarom geloven wij bij Koopmans & De Bruijn in de kracht van &, waarbij we de juiste mix van marketinginstrumenten inzetten om jouw webshop echt voor je te laten werken. Zo ontwikkelen we een webshop die er niet alleen goed uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is. We onderzoeken je doelgroep en hoe zij op zoek zijn naar jouw bedrijf en passen onze strategie daar op aan. Bezoekers trekken we aan door middel van social media marketing, zoekmachine marketing en/of e-mailmarketing. Wij verzamelen en analyseren data en zetten er vol op in om zoveel mogelijk doelen te behalen tegen zo laag mogelijke kosten. Alles met maar één doel voor ogen: jouw omzet vergroten.

Projecten & cases

Dit zeggen onze klanten:

Vrij snel na de start van Stadsjuwelen hebben wij Koopmans & De Bruijn gevraagd om ons te assisteren bij het bekend maken en verkopen van onze sieraden via onze website en social media zoals Instagram en Facebook. En tot onze hele grote tevredenheid kregen wij veel meer dan alleen maar expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie! Justin en Rick zijn twee toffe gasten met verstand van Google optimalisatie, vormgeving én websitebouw. Zij denken mee met de klant en zijn niet bang om tegengas te geven als dat nodig is. Kortom: wij kijken uit naar een zeer langdurige samenwerking!

Mandy Van ‘t Sant
www.stadsjuwelen.nl

Ik kwam een aantal maanden geleden bij deze heren terecht. Na een goed gesprek te hebben gehad had ik keuze tussen deze heren en een aantal andere social media bedrijven. Ik koos voor hen, omdat zij voor mij gevoel kennis van zaken hebben en met de juiste ideeën hadden voor ons bedrijf. Ik heb hierdoor geen omkijken naar social media, zij ontzorgen mij volledig hierin. Verder kwam ik tijdens het gesprek erachter dat het bij Koopmans en De Bruijn echt gaat om resultaten. Veel bureaus komen met abnormaal hoge tarieven zonder een duidelijke plan van aanpak, Koopmans en de Bruijn niet.

Dus: op zoek naar een bureau die goed met je meedenkt, flexibel is en voor resultaat gaat? Vraag vandaag een vrijblijvend gesprek met hen aan!

Angelo van der Heiden
www.thuis-totaal.nl

Direct contact

Heb je een spoedvraag? Dan mag je ons ook gewoon direct bellen hoor! Wij zijn dagelijks keihard aan het werk aan de prachtige projecten van onze klanten, waardoor wij wel willen vragen om het contactformulier in te vullen als je het vermoeden hebt dat het een lang gesprek zou kunnen worden. Dan plannen we gewoon een belafspraak in voor een moment dat het wel uitkomt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werkzaamheden

Marketing boosters

Extra diensten