Website laten maken

Aha…. Dus jij wilt een website laten maken?

Voordelen & nadelen

Nadelen van een website

Een website is onderhoudsintensief, ook als je jouw website eigenlijk alleen als online visitekaartje inzet. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat alles aan de achterkant van de website altijd up-to-date is. Kennis van zaken is hierbij eigenlijk een vereiste, omdat het allerkleinste foutje een hele website al ‘kapot’ kan maken.

Onze diensten & tools

Geautomatiseerde marketing machines

Oneindige mogelijkheden en vrijheid als het gaat om het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Daar zijn wij dol op. Daarom bouwen wij al onze websites en webshops met WordPress, in combinatie met Divi. Om alle acties die bezoekers op jouw website uitvoeren te kunnen meten, integreren we Google Tag Manager (incl. Facebook Pixel). Door zoekmachine optimalisatie slim in te zetten wordt jouw bedrijf in de longrun zichtbaar voor potentiële klanten. Op de korte termijn focussen we ons daarnaast op e-mailmarketing, adverteren via Google en adverteren via Facebook en Instagram. Wij doen onderzoek naar de markt, verzamelen data over jouw doelgroep en gebruiken deze informatie om precies op de juiste momenten de juiste marketinginstrumenten aan te spreken. De juiste tools om jouw website winstgevend te maken.

Stappenplan & werkwijze

Strategie & Planning

In deze fase zijn we benieuwd naar jouw ideeën en wensen voor de nieuwe website. Deze informatie helpt ons in de ontwerpfase en zorgt ervoor dat we een concreet plan kunnen maken. Ons doel is altijd om jouw nieuwe website zo snel mogelijk te realiseren.

Ontwerp & Ontwikkeling

Waar nodig zorgen we eerst dat de huisstijl opgefrist wordt. Jouw ideeën en wensen zetten we vervolgens in om een volledig unieke website te ontwerpen en te bouwen. Wij houden van snel schakelen, dus korte lijntjes zijn fijn om in deze fase grote stappen te zetten.

Testen & Bugfixing

In deze fase doorlopen wij je hele website om te zien of alle knoppen, links en formulieren werken. Hoe groter en gecompliceerder een website is, hoe groter de kans dat er tijdens het bouwen een aantal fouten ingeslopen zijn. Dat hoort erbij.

Opleveren & Live gaan

Als jij helemaal tevreden bent met hoe de website eruitziet en functioneert kunnen we live gaan! We verhuizen je domeinnaam naar onze hosting en migreren daar vervolgens het nieuwe ontwerp naartoe. En dan kunnen we van start met de nieuwe strategie en website!

Optimalisatie & Onderhoud*

Het bereik van een website kan flink groeien als deze steeds meer bezoekers naar zich toetrekt. Het is dan ook heel belangrijk dat de software – denk aan WordPress – en overige plug-ins van jouw website up-to-date zijn. Een verouderde website die niet goed functioneert schrikt mensen af, net zoals een website die heel erg langzaam of niet veilig is. Naast dat wij jouw website maandelijks updaten, voeren wij ook andere benodigde onderhoudswerkzaamheden uit. Alles op alles om jouw website optimaal te laten draaien en ervoor te zorgen dat bezoekers jouw website als fijn ervaren en de behoefte voelen om nog een keer terug te komen. Ons maandelijkse onderhoudscontract bestaat daarnaast onder anderen uit één uur vrij te besteden werk aan de website per maand.

Daarom Koopmans & De Bruijn

De kracht van &

Een website die er alleen maar mooi uitziet of alleen maar goed functioneert zal nooit zo winstgevend worden als jij voor ogen hebt. Daarom geloven wij bij Koopmans & De Bruijn in de kracht van &, waarbij we de juiste mix van marketinginstrumenten inzetten om jouw website echt voor je te laten werken. Zo ontwikkelen we een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is. We onderzoeken je doelgroep en hoe zij op zoek zijn naar jouw bedrijf en passen onze strategie daar op aan. Bezoekers trekken we aan door middel van social media marketing, zoekmachine marketing en/of e-mailmarketing. Wij verzamelen en analyseren data en zetten er vol op in om zoveel mogelijk doelen te behalen tegen zo laag mogelijke kosten. Alles met maar één doel voor ogen: jouw omzet vergroten.

Projecten & cases

Dit zeggen onze klanten:

Vrij snel na de start van Stadsjuwelen hebben wij Koopmans & De Bruijn gevraagd om ons te assisteren bij het bekend maken en verkopen van onze sieraden via onze website en social media zoals Instagram en Facebook. En tot onze hele grote tevredenheid kregen wij veel meer dan alleen maar expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie! Justin en Rick zijn twee toffe gasten met verstand van Google optimalisatie, vormgeving én websitebouw. Zij denken mee met de klant en zijn niet bang om tegengas te geven als dat nodig is. Kortom: wij kijken uit naar een zeer langdurige samenwerking!

Mandy Van ‘t Sant
www.stadsjuwelen.nl

Ik kwam een aantal maanden geleden bij deze heren terecht. Na een goed gesprek te hebben gehad had ik keuze tussen deze heren en een aantal andere social media bedrijven. Ik koos voor hen, omdat zij voor mij gevoel kennis van zaken hebben en met de juiste ideeën hadden voor ons bedrijf. Ik heb hierdoor geen omkijken naar social media, zij ontzorgen mij volledig hierin. Verder kwam ik tijdens het gesprek erachter dat het bij Koopmans en De Bruijn echt gaat om resultaten. Veel bureaus komen met abnormaal hoge tarieven zonder een duidelijke plan van aanpak, Koopmans en de Bruijn niet.

Dus: op zoek naar een bureau die goed met je meedenkt, flexibel is en voor resultaat gaat? Vraag vandaag een vrijblijvend gesprek met hen aan!

Angelo van der Heiden
www.thuis-totaal.nl

Direct contact

Heb je een spoedvraag? Dan mag je ons ook gewoon direct bellen hoor! Wij zijn dagelijks keihard aan het werk aan de prachtige projecten van onze klanten, waardoor wij wel willen vragen om het contactformulier in te vullen als je het vermoeden hebt dat het een lang gesprek zou kunnen worden. Dan plannen we gewoon een belafspraak in voor een moment dat het wel uitkomt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werkzaamheden

Marketing boosters

Extra diensten