Reacties pinnen op Instagram

July 9, 2020
Door: Koopmans

Reacties pinnen op Instagram

Wist je dat het mogelijk is om reacties op instagram vast te pinnen? Pinnen? Ja vastpinnen!

We zien het in verschillende apps als terug komen, de mogelijkheid om iets vast te pinnen. Denk aan whatsapp waarmee je gesprekken aan de bovenkant van je lijst kan pinnen bijvoorbeeld. Dit kan dus nu ook met Instagram reacties tegenwoordig! Maar waarom zou je? En sterker nog hoe werkt dat dan precies? Dat lees je hier.

Instagram reacties pinnen

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om op social media actief te zijn, reacties uit te lokken om zo de betrokkenheid van je doelgroep te verhogen. Wat op zijn beurt weer goed is voor de groei van jouw profiel. Als je dan leuke reacties hebt ontvangen en deze bijvoorbeeld overspoelt worden door andere reacties, kun je de reacties ook vastzetten. Zodat je volgers deze reactie zien en wellicht weer daar op reageren. Op deze manier zou je dus ook gesprekken kunnen vastpinnen om ze in gang te houden. Jouw volgers zien de reacties die vastgepind zijn als eerst. Hier kun je als bedrijf natuurlijk strategisch mee omgaan. Bij onze social media marketing maken wij hier dan ook uitvoerig gebruik van.

Instagram-reactie op je post pinnen

Het vast zetten van een reactie is een fluitje van een cent:

  1. Open de post waaronder je een reactie wilt vastzetten.
  2. Veeg naar links op de reactie naar keuze.
  3. Druk op het meest linker icoontje, de punaise.
Instagram tips - Reactie vastpinnen

Op het moment dat er een reactie vast gezet is zal dit ook zichtbaar zijn voor alle gebruikers. Zo staat er “Vastgezet” onder de betreffende reactie. LET OP: De persoon die de reactie achtergelaten heeft, krijgt een melding dat jij haar of zijn reactie hebt vast gezet!

Verder lezen in een andere categorie?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *