Inktvis Coaching

October 13, 2020
Door: Koopmans

Achtergrond informatie klant

Babs Geurts, de oprichtster van Inktvis Coaching, helpt mensen makkelijker keuzes te maken die er écht toedoen. Babs is afgestudeerd psychologe (2000) en heeft een geaccrediteerde post HBO Life- & Loopbaancoach opleiding afgerond (2017), aangevuld met een specifieke opleiding tot ADHD Coach (2018). Alle kennis en inzichten die ze tijdens deze opleidingen heeft opgedaan zet zij in om enerzijds individuen, vaak millennials, de regie over hun leven terug te geven. Anderzijds hebben bedrijven daardoor beter presterende werknemers én minder verzuim. Dat is de reden waarom een coaching sessie of traject bij Inktvis Coaching altijd een goed idee is. 

De uitdaging

Het was vanaf het begin duidelijk dat de verouderde website van Inktvis Coaching aan vervanging toe was, maar de website bracht een enorme emotionele waarde met zich mee. We hebben Babs daarom beloofd het nieuwe ontwerp te maken met de oude website in ons achterhoofd. Daarnaast moet de nieuwe website beter gevonden worden door het juiste publiek en conversiegericht opgebouwd zijn. Daarnaast moet er een integratie komen met een e-mailmarketing programma, om zo inschrijvingen te kunnen realiseren die in het vervolg door middel van e-mailmarketing voor extra verkeer naar de website en conversies kunnen zorgen. 

De oplossing

Ons doel was vanaf het begin om een 2.0 versie van de huidige website neer te zetten. Een website die aan de ene kant rust uitstraalt en aan de andere kant, voor de juiste doelgroep, zoveel gerichte en aansprekende content bevat dat de kans heel groot wordt dat er conversies zullen plaatsvinden. Ons plan om de website succesvol te gaan maken is door zoekmachine marketing in te zetten, zowel SEO als SEA. Hierdoor wordt Inktvis Coaching heel snel zichtbaar voor de doelgroep: de mensen die op zoek zijn naar deze content en de bijbehorende aangeboden oplossingen. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *