Stichting Lotje

October 20, 2020
Door: Koopmans

Achtergrond informatie klant

Stichting Lotje is in het leven geroepen om kinderen uit Den Haag en omgeving, die zich in een noodsituatie bevinden, hulp te bieden. Stichting Lotje is opgericht door Lucas en Else, de ouders van Lotje. Zij wilden dichterbij de maatschappij staan en iets kunnen betekenen voor kinderen die het echt nodig hebben. De laatste jaren hebben ze gemerkt hoe kleine dingen een groot verschil maken voor een kind. Toen Else in 2019 het stokje als manager van Stichting Lotje overdroeg aan Jeannet, kwam al snel de wens voor een nieuwe website.

De uitdaging

De belangrijkste wens vanuit Stichting Lotje was dat de website in een modern jasje gestoken zou worden. Daarnaast was er de vraag om zelf makkelijker kleine wijzigingen door te voeren en blogs aan de website toe te voegen. Omdat Stichting Lotje naast incidentele bijdragen van fondsen volledig afhankelijk is van donaties van bedrijven en particulieren, moet de focus op de website voornamelijk liggen op het binnenhalen van donaties. Tot slot zocht Stichting Lotje een andere partij om de website te beheren, omdat er bij de toenmalige partij minimaal twee weken doorlooptijd was. 

De oplossing

We hebben de website van Stichting Lotje, zoals gevraagd, een prachtig, modern jasje gegeven. Het speelse en kinderlijke karakter van de oude website hebben we daarbij geprobeerd te behouden. Daarnaast leggen we door middel van een “Doneer”-knop in het menu en donatie call-to-actions op de verschillende pagina’s de focus op de voor Stichting Lotje zo essentiële donaties. Daarnaast bieden wij met ons maandelijkse servicecontract updates, backups en één uur vrij te besteden werk aan de website per maand. Daarvan hebben we de eerste drie maanden niet in rekening gebracht, om zo ook iets te doen voor de kinderen in nood.

Toegepaste diensten

Website laten maken

Servicecontract

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *