Trianta

October 20, 2020
Door: Koopmans

Achtergrond informatie klant

Trianta is een startup webshop die handgemaakte rotan woondecoratie, andere woondecoratie, keukendecoratie en kerstdecoratie verkoopt. De webshop is ontstaan vanuit een passie voor woondecoratie en de langgekoesterde wens om te ondernemen. De handgemaakte rotan woondecoratie wordt op verzoek geproduceerd in Indonesië, waardoor eigenlijk elk denkbaar product gemaakt zou kunnen worden. Trianta zal de webshop in de nabije toekomst dan ook uitbreiden met nieuwe producten, waarbij volgers zullen worden ingezet om deze nieuwe producten mede te bepalen. 

De uitdaging

Er zijn op dit moment onder andere seizoensgebonden producten op voorraad (kerstdecoratie), daarom moet er zo snel mogelijk verkocht gaan worden en dus moet de webshop binnen korte tijd worden gerealiseerd. Het is voor nu daarom belangrijk dat de webshop niet te ingewikkeld is en dat bezoekers op de webshop kunnen doen wat ze verwachten dat ze kunnen doen. Daarnaast moet er worden nagedacht over een manier om zo snel mogelijk van de voorradige producten af te komen, zodat er budget ontstaat om nieuwe producten te laten produceren.

De oplossing

We hebben een hele simpele, basic, maar toch moderne webshop gebouwd die de producten een mooi podium geven. Daarnaast zijn Google Tag Manager en Facebook Pixel in de webshop geïntegreerd, waardoor we heel precies kunnen meten wat het gedrag van bezoekers is ten opzichte van de webshop en de aangeboden producten. Op social media rollen we onder anderen strategieën uit gericht op meer volgers, maar ook op verschillende conversies in de webshop zelf. Door middel van e-mailmarketing hopen we een vaste klantenkring op te bouwen en succes te behalen door middel van e-mailmarketing campagnes.  

Toegepaste diensten

Webshop laten maken

Social media marketing

E-mail marketing

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *